KREACIJA KOMUNIKACIJ

Kreativno? Seveda da, da!

STORITVE

SuperNet storitve pokrivajo širok spekter nosilcev medijske sfere. Od spleta, ekranske multimedije, radia do tiskanih medijev

Številni projekti, dolgoletne izkušnje, razumevanje komunikacijskih poti, zmožnost povezovanja in dopolnjevanja sodobnih tehnologij ter njihova optimalna izraba, nam omogočajo kreiranje merljivih in ciljno usmerjenih strategij marketinga, tržne prisotnosti blagovnih znamk ter marketinških akcij, ki dajejo rezultate in so do popolnosti narejene po meri naročnika.

Naše delo in neprestano razmišljanje, kako stvari narediti bolje, postavljajo naročnika na piedestal ekonomske kategorije v kateri se giblje.

Kreativnost, marketing, strategija, komunikacija in najnovejše tehnologije so naše naravno okolje.

Spletne rešitve

Splet je postal vse. Postal je posel, postal je globalni nakupovalni center, prostor za druženje, komunikacijo, za pridobivanje novih stikov, za zabavo, za preživljanje prostega časa, sredstvo za pridobivanje idej, znanja, novih stvari.

Na spletu so ljudje - veliko ljudi, stopite jim nasproti.

Naj vas opazijo na spletu

Multimedija

Na področju video produkcije vam ponujamo vse, od začetnega koncepta do končnega izdelka na različnih medijih ali spletu in vse vmes.

Vključno z urejanjem, vizualnimi učinki, nadzorom nad produkcijo in seveda 3D animacijo in komponiranjem.

Multimedijski izdelek lahko uporabimo na vsaki elektronski napravi.

Vaša zgodba v barvah

Oblikovanje tiskovin

Tako je, smo v digitalni dobi, vendar ne še vsi. Nekateri niso in nikoli ne bodo ;-). Mnogi imajo še vedno raje papir v roki ali pred sabo, tako so navajeni.

Papir je mnogokrat tudi bolj osebne narave, je bolj 'pri miru' in ne rabi napajanja ;-).

Poskrbimo tudi za takšne, ki tako mislijo in jih nagovorimo.

Nekaj za v roko